söndag 15 november 2009

Fototriss - Fult

Temat för veckans Fototriss är "fult". Först tänkte jag leta reda på något som var fult, men ändå på sätt och vis "fint", men när jag stod och väntade på skjuts i eftermiddags hade jag så mycket fult omkring mig så jag tog fram kameran.

Det första fula är det "inpackade" huset. Nu kommer ju förhoppningsvis huset att snart bli riktigt vackert, så då kan man ju stå ut med det fula ett tag.

Fläktar på fasaden (som här inte heller är speciellt vacker) ser fult ut, tycker jag...

... men det allra fulaste är väl ändå det här! Detta är vår närmaste sopsorteringsstation. Hit går vi med våra noga sköljda och prydligt hopvikta mjölkpaketer mm och oftast när vi väl kommer dit ser det ut så här. Vad gör man? Travar hela långa vägen hem igen med sina tunga kassar?
Fult, fult, fult!

12 kommentarer:

 1. Trean var ful.
  Märkligt att folk inte fattar att det är i behållarna skräpet ska ligga.

  SvaraRadera
 2. FY så fult! Sista bilden är helt klart värst!

  SvaraRadera
 3. Fult - och trist. För vissa fula saker kan ju ändå vara fascinerande. Men inte det här.

  SvaraRadera
 4. Ja du, sopsorteringen går hett till lite var stans.. visst är det så jäkla fult och verkligen oansvarligt av de som huttar det där.. och så klart de som sorterar o tömmer..

  SvaraRadera
 5. Men så attans ful din sista bild är ;-))

  SvaraRadera
 6. Hej
  Såg du tittat in på min blogg, jättekul!! Jag älskar att fota, och din blogg bjöd ju på underbara fotografier. Här kommer jag titta in fler gånger!!

  SvaraRadera
 7. Tyvärr är det väl inte någon ovanlig syn vid återvinningsstationer runt om i landet. Det gör ju knappast saken bättre och man kan undra vad det beror på att det blir så här om det nu är så viktigt med återvinning.

  SvaraRadera
 8. Sista bilden är tyvärr typisk för många sopstationer. Man ska sortera och rengöra och kasta på rätt ställe men ofta är det överfullt och skräpigt. Då är det svårt att känna att man gör en insats.

  SvaraRadera
 9. ja, sista fotot definitivt fulast

  SvaraRadera
 10. Hihihi, bra jobbat, riktigt fult!

  SvaraRadera
 11. Tack för inlägget! Du är välkommen tillbaka och följ gärna min julkalender :) Snygg blogg du har!

  SvaraRadera
 12. Om du vill vinna en egen liten Amis kan du vara med och tävla i min julkalender som börjar idag!

  SvaraRadera