tisdag 31 mars 2009

Fototriss - En stad eller ort (gissa vilken)

Nu har jag inte haft med några bidrag till fotoutmaningar på ett tag, eftersom jag inte har hunnit. Denna veckan måste jag emellertid vara med. Det är ju ett av mina favoritteman påFototriss! Städer! Utöver det är det meningen att man ska försöka se eller gissa vilken stad bilderna är ifrån.

Här fick det definitivt bli arkivbilder, men att välja vilken stad, det blev inte lätt! Först tänkte jag ta Helsingborg, min gamla hemstad. Sen hade jag så många bilder från städer på tågluffen i somras, men till slut valde jag i alla fall den här staden. Det kanske inte är så svårt att se var det är, men jag valde den ändå för  den fantastiska variationen bland byggnaderna. Alltifrån små, gamla till höga ultramoderna byggnader. Jag har hur många bilder som helst från den stadens alla hus. Stora som små. Vi gick omkring väldigt mycket när vi var där och jag kunde aldrig se mig mätt på dessa fantastiska hus!

4 kommentarer:

 1. Rätt gissat! Och jag tror att dina fina bilder är från... hm... London?

  SvaraRadera
 2. Tycker mycket om den här speciella staden som börjar på B! ;)

  SvaraRadera
 3. Blondon!? ;o) Bryssel? Nä, jag kan inte gissa. Vilken stad är det? Du kan väl viska...

  SvaraRadera
 4. om man varit i den stan så måste man ju känna igen huset i form av en gigantisk dildo. Men jag har aldrig varit där...

  SvaraRadera